منتديات الياسمين:: اغانى-افلام عربى-افلام اجنبى-اسلاميات-العاب-برامج-
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


( اهلا بكل من شرفنا فى منتدى الياسمين )
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دربكة
المدير العام
المدير العام
دربكة


فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  N1rzprdmecrz

علم بلدك علم بلدك : فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Egypt110

المهنة المهنة : فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Factor10

المزاج المزاج : فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  510

هوايتك هوايتك : فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Painti10

الجنس الجنس : ذكر

تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 03/11/1990

عدد المساهمات عدد المساهمات : 3048

تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 03/09/2009

العمر العمر : 33

الموقع الموقع : asd2406

m m s m m s : فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Mms24


فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Empty
مُساهمةموضوع: فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011    فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 2:50 am

فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Bsml1

فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011  Slam1
فطائر باللحمه بالصور [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] , [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] عمل فطيرة اللحم بالصور
2011




المقادير
بصى العجينه ده بنسميها عجينه صايمه
يعنى
عباره عن
دقيق وماء فقط
من غير اى اضافه بعنى ولا زيت ولا خميرة ولا بيكنج
بودر
انا استعملت كيلو دقيق
بيديكى فطيرتين كبار
ذرة ملح
ماء للعجن حسب
الدقيق ما ياخد
وده اضافه من عندى معلقه محسن خبز
زيت ذرة بس ده مش للعجينه
ده علشان التوريق
وممكن سمن بلدى طبعا
او زيت على سمن زى ما انتى
عاوزة


الطريقه
بنحط كل المكونات مع بعض
وبنعجن كويس اووووووى
بالماء
لغايه ما نحصل على عجينه متماسكه
بس مش ناشفه اوووووى
يعنى ممكن
تلاقيها بتلزق بسيط فى ايدك
وتعجنى وده اهم نقطه كويس ييجى ربع ساعه وده بيخلى
العجينه يبقى كويسه وانتى بتفرديها ومش تتقطع منك
وبعدين هيبقى عندك عجينه ناعمه
ومتماسكه تقسميها نصفين
وكل نصف تقسمييه على 6 قطع
متساويين بالسكينه
وبالتقريب كده
وبعدين تحطى عليهم زيت كويس اوووووى من فوق وتحت
وتسيبيهم
يرتاحوا وده اهم نقطه لازم
العجينه ترتاح على الاقل ساعه
علشان تتفرد معاكى
بسهوله
بعد كده هنجيب جزء من العجينه بعد ما ارتاحت ونفرش الرخامه
بالزيت
ونفرد العينه بالنشابه او بالايد هتلاقيها بتمشى معاكى كويس اوووى
زى
اللبان كده ومش بتتقطع
وحتى لو اتقطعت منك متخافيش مش مشكله لانها مش
هتبان


الحشوة
انا عملت واحده بالحمه المفرومه
والفلفل الرومى
المقطع والزيتون
والتانيه عملتها
جبنه بيضاء زجبنه فلامنك
وجنبه مثلثات
ولانشون متقطع
وفلفل رومى
وطبعا ممكن اى حشوة تعجبك تونه
بسطرمه سوسيس
سجق
اى حاجه بتحبيها


وعلى فكره نفس الطريقه من غير حشو
هتكلى احلى
فطير مشلتت فلاحى وتحدى
هههههههههههه


والصور هتبين لك الخطوات
اكتر
اول حاجه فردت جزء من العجينه
وطبقته مربع وبعدين فردت جزء
تانى
وحطيت الاولانى جوه التانى كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وبعدين حطيت الحشو وكررت
العمليه تانى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وهكذا لغايه ما نخلص الست
اجزاء
وده شكلها بعد ما خلصنا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وده التانيه الى بالجبنه
اول
راق حطيت الجبنه لوحدها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

والتانيه حطيت اللانشون الفلفل
والجبنه الفلامنك

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وكررت العمليه لغايه ما
خلصت الست راقات كلها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وكده حطيتها فى الصينيه





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وبعدين تفرديها بايدك على اد
الصينيه كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبعدين دخلتها الفرن الساخن
جدا وشغل من فوق وتحت وده شكلها لما استوت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فطائر باللحمه بالصور 2011 , طريقة عمل فطيرة اللحم بالصور 2011
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اكله فطيرة اللحم والدجاج 2011 , فطيرة اللحم 2012
» فطائر رمضان 2013 طريقة عمل فطائر رمضانيه بالجبنه 2012 بالصور
» فطائر رمضان هشه 2013 طريقة عمل عجينة فطائر بالفرن بالصور 2012
» طريقة عمل فطائر القطن بالصور 2012 , فطائر رمضانية قطنيه بالخطوات المصورة 2013
» فطائر قلي طريقة عمل فطائر قلي بالصور 2012

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الياسمين:: اغانى-افلام عربى-افلام اجنبى-اسلاميات-العاب-برامج- :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: